Wie ben ik?
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Wie ben ik?

Praktijk Groei

Praktijk Groei is de kinderpsychologie praktijk van Chantal Taekema.
De praktijk is sinds 2009 gevestigd in Lansingerland.

Chantal heeft in diverse sectoren van de jeugdhulpverlening ervaring opgedaan. Met Praktijk Groei heeft zij al tal van kinderen en hun opvoeders een steun in de rug gegeven bij hun groeiproces. Haar behandeling zijn altijd trajecten waarbij veel samengewerkt wordt met ouders en andere betrokkenen. Ze probeert zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de client.

Chantal Taekema

Chantal heeft eerst een HBO opleiding gedaan in Zwolle. Ze leerde er op een creatieve manier met kinderen en jongeren te werken. Als ze nu met cliƫnten werkt gebruikt ze daar nog steeds graag beeldend materiaal bij. Ze vervolgde haar opleiding in Utrecht. Ze specialiseerde zich in de problemen die er in opvoedingssituaties kunnen zijn. Samen met ouders kijkt ze graag naar de opvoedingsvraag die kinderen door hun gedrag aan hen stellen.

Chantal Taekema studeerde in 1993 af als orthopedagoog. Zij behaalde vervolgens haar registraties als orthopedagoog generalist, GZ-psycholoog en supervisor. Dit zijn beschermde titels die alleen gevoerd mogen worden door mensen die aangetoond hebben dat zij hiervoor voldoende opleiding, ervaring en supervisie hebben gehad. Bij de titels horen eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen worden gesteld. Meer informatie hierover vindt u op de websites van het NIP en de NVO.