Supervisie en coaching
15497
page-template-default,page,page-id-15497,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Supervisie en coaching

Praktijk Groei verzorgt ook trajecten die op groepen en individuele volwassenen gericht is. Voor vakgenoten zijn er mogelijkheden voor supervisie. Daarnaast kan ook coaching op de werkvloer geboden worden.

Supervisie

Voor pedagogen en psychologen die in een opleidingstraject zitten, biedt Praktijk Groei zowel individuele als groepsgewijze supervisiemogelijkheden. De supervisie kan zich richten op diverse registratie trajecten bij het NIP, NVO en SKJ of in het kader van een GZ-opleiding.

Praktijk Groei organiseert samen met Supervisie@work een cursus Inspirerende supervisie voor supervisoren. In één dag staan we stil bij verschillende middelen die je in de supervisie kunt gebruiken en laten we je ontdekken hoe je zelf creatieve supervisievragen kunt stellen. Als je een mail stuurt informeer ik je wanneer de eerst volgende cursus is.

foto_supervisie
Northumbria_00555_2

Indiviudele coaching

Wanneer volwassenen zich niet prettig voelen in hun huidige werkomgeving of op een andere wijze de balans in hun leven kwijt zijn, kan coaching geboden worden. Praktijk Groei biedt individuele ondersteuning, zowel op eigen verzoek als in opdracht van een werkgever.

Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:

  • Timemanagement; hoe krijg ik mijn werk binnen de tijd gedaan
  • Samenwerkingsproblemen, hoe los ik die op?
  • Hoe ga ik om met problemen in de thuissituatie die invloed hebben op het functioneren in het werk?
  • Hoe vind ik balans tussen zorgtaken en een baan?
  • Past deze baan eigenlijk wel bij me?

Teamcoaching

In de werkomgeving kan er ook voorzien worden in teambuilding en teamcoaching. Het is voor teams belangrijk om regelmatig stil te staan bij hun werkzaamheden. Visievorming, samenwerking, communicatie en doelgerichtheid zijn steeds terugkerende thema’s. Het voorbereiden en uitvoeren kost vaak veel tijd. Praktijk Groei kan dit voor werkgevers verzorgen.

220507_Wales_-171