Inschrijven
15541
page-template-default,page,page-id-15541,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Inschrijven

Psychologische hulp voor kinderen en jeugdigen wordt vanaf 2015 door de gemeentes geregeld. Om in aanmerking te komen voor vergoede hulp, heeft u een verwijzing nodig van een huisarts, kinderarts of een jeugdconsulent van de gemeente.
De hulpverlening bij Praktijk Groei wordt alleen vergoed indien uw kind inwoner is van de gemeente Lansingerland.

Inschrijven

Voordat u zich kunt inschrijven vindt er altijd een telefonisch contact plaats. Dit is om in te schatten of de problematiek bij de mogelijkheden van de praktijk past. U kunt via het contactformulier laten weten dat u een telefonisch contact wilt. Vervolgens vult u het inschrijfformulier in en stuurt deze ingevuld met de verwijsbrief retour.

Northumbria_00008
IMG_7026

Vergoeding

U kunt ook zonder verwijzing bij Praktijk Groei terecht. De kosten zijn dan voor uw eigen rekening. Per sessie wordt er 110 euro in rekening gebracht. Op alle vormen van hulpverlening en diagnostiek zijn de algemene voorwaarden van toepassing. In deze voorwaarden wordt ook verwezen naar de privacyverklaring, klachtenprocedure en het klachtenformulier en het kwaliteitsstatuut.

Wachttijd

De wachttijd voor een intake is maximaal zes weken. Voor de actuele wachttijden kunt u bellen of het contactformulier gebruiken. Wanneer de wachttijd langer is dan zes weken gaat de praktijk tijdelijk dicht. U kunt dan contact opnemen met de jeugdconsulenten (14010). Zij kunnen u informeren over andere aanbieders.

220516_Wales_-156